Beoordelingen van Eethuis Jimmy Kampen

Recente recensies

4.0
Tina
1 juni 2024
Jo
20 mei 2024

Calzone deeg was niet gaar

Peter
1 mei 2024
Martijn Gaasbeek
27 april 2024

De bestelling was niet volledig, want het drinken bij miste, daarnaast was de bestelling 15 minuten te vroeg wat iets onhandig is.

H vd Horst.
12 april 2024

Pizza was warm en super snel bezorgd, uitstekend! Alleen wel weinig ingrediënten en ham/salami

Aukje
1 april 2024

Eten was niet warm meer! ... en had frites besteld maar kreeg aardappelschijfjes en de kipshoarma zo droog ... sorrie voor mij niet meer ik heb het weggegooit

Frenkie M.
27 maart 2024

Lekker eten, meer dan genoeg voor 1 persoon. Bezorging van vriendelijke en geduldig.

Mark
23 maart 2024

De kip is erg kruidig en de patat is erg slap en kort gebakken...na een klacht kreeg ik gewoon weer slappe zooi Moet wel zeggen de kipfilet is erg mals

Esther
8 maart 2024

18:30 aangevraagd voor bezorging maar om 18:00 was het eten er al terwijl nog niet alle gezinsleden er waren. Daarnaast wiskeysaus besteld erbij maar knoflookgeur gekregen. Wat niemand lust dus in de afval is beland.

Bastiaan
26 februari 2024

Kleine shoarma was heel droog. En de pita broodje zat zwarte randen aan de zijkant. Mix calzone het deeg was niet gaar sorry.

Frenk
7 februari 2024

Lekker warm eten en goed verpakt. Vriendelijke bezorger op de fiets. Complementen aan de medewerkers van Eethuis Jimmy voor de lekkere culinaire ervaring. Goed bezig. :-)

Nio
5 februari 2024

Pizza was verbrand aan de onderkant helemaal was laat in de avond nog jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
20 januari 2024

Het is jammer dat de bezorging een uur heeft geduurt maar het eten was perfect

Bos
16 januari 2024
Dennis Notenboom
2 januari 2024

Dit was wel zo slecht bizar, ik had een pizza met hete kip het leek wel soep wat er op mijn pizza zat, verser was de pizza helemaal klef en kapot en koud ook de andere 3 pizza zijn voor een groot gedeelte in de vuilnisbak beland 😢

Berry
26 december 2023
Ali Nasser
24 september 2023

Dankjewel Jimmy we zien elkaar inshallah 😀

Wim
22 september 2023

De pizza was bijna koud bij de bezorging en er zat voor een pizza formagie weinig kaas op helaas

N.
27 augustus 2023

Broodje doner besteld waarvan het vlees niet vers was. Het had hele grote brokken en leek alsof het kant en klaar uit de vriezer kwam en snel is ontdooit in de magnatron. Ze waren ook de saus vergeten. Beetje jammer.

Van Veen
25 augustus 2023

Anders dan we gewend zijn van Jimmy.’s Bestelling 17.50 geplaatst met ophaal om 18.20. Om 18.05 belden ze dat de bestelling klaar was, toen mijn man het om 18.15! Dit Kwam ophalen vertelden ze hem dat hij te laat was. Nou echt niet op de bestelbon stond ook 18.20. Frietjes waren afgekoeld en klef. Pizza’s 🍕 ook erg afgekoeld net als de spareribs. Van deze laatste hadden we een combi/mix van pittig /zoet besteld maar volgens zoonlief waren het alleen zoete. Dit is niet de kwaliteit die we van Jimmy’s gewent zijn. Normaal gesproken is het altijd goed.

Dennis Wilderdijk
11 augustus 2023

Wij hebben besteld op zaterdag avond. Het eten werd met ongeveer 30 minuten bezorgd. Wij hadden een Schotel Kipfilet Heet, een Broodje Kipschnitzel, een Kapsalon en een broodje Doner Kebab. Het heeft ons alle 4 heerlijk gesmaakt. Top!

gerard
18 juli 2023

saus bakjes goed dicht doen iets minder hard brood bakken

Patrick de droog
3 juli 2023

Het eten was super lekker

Veen
26 juni 2023

heerlijk en veel eten, vriendelijk personeel

Latoya
18 juni 2023
Jenko
10 april 2023

Genoeg en lekker

Evert
8 april 2023

Eten was heel lekker en voldoende. Wel een half uur te vroeg bezorgd. Ook afspraak gemaakt over tegoed bij volgende bestelling door vergissing mijner zijds. Nogmaals dank voor uw begrip

E. van der Linde
28 januari 2023

Het was helaas 20 minuten te vroeg. Waren nog met andere dingen bezig. Jammer, iets kouder geworden maar lekker

M. Evers
15 januari 2023

De pizza was bijna koud bij aankomst, en de randen waren hard en aangebrand. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt bij Jimmy, zeker een aandachtspuntje.

Ineke Donselaar
19 december 2022

Mijn bestelling 14963vfn is niet aangekomen en wel betaald. Ik vind dat ik het product gratis moet krijgen plus mijn geld terug.

Jeanet 81
19 december 2022

Kapsalon was echt niet lekker en de patat was ook erg slof en smakeloos. Pizza, mixed grill en spareribs waren erg lekker. Bestelling afgehaald, het was in de zaak ook niet erg schoon.

Evert
13 december 2022

Ik vind het erg jammer dat de pizza's erg afgekoeld waren. Kwam de smaak niet ten goede. Volgende keer misschien iets sneller bezorgen.

Maria
6 december 2022

We hadden koude patat en sperribs

irina sijbes
9 november 2022

misschien een nw eigenaar die een geweldige maaltijd ons heeft bezorgd . toppers .